Stranačke aktivnosti     | 15.08.2020. 20:28 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Nezavisni blok Velika Kladuša u potpunosti podržava opravdane zahtjeve gradjana koji na protestima traže svoja prava na slobodan i siguran grad, prava za zaštitu svojih porodica, djece i imovine.

Institucije države BiH koje su najodgovornije za ovu situaciju moraju konačno preuzeti odgovornost za ovo stanje i riješiti problem koji gradjani naše općine i cijelog kantona, sa migrantskom krizom imaju duži period.

Ovaj teret migrantske krize se mora rasporediti na prostor cijele BiH i nikada nećemo pristati da se od Krajine i Velike Kladuše pravi baza za migrante, na šta su više puta dosad ukazivali naši predstavnici na višim nivoima vlasti, ali nažalost nije bilo spremnosti vladajuće većine da to dosad prihvate i pomognu Krajini.

Pozivamo sve građane USK, predstavnike svih političkih stranaka i civilnog društva da na ovom pitanju budemo zajedno i riješimo ovu krizu sa migrantima u interesu našeg naroda i cijele države BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana