Kultura     | 28.12.2021. 08:20 |

Graffiti zima: Audiovizualni užitak uz umjetnike iz Ljubljane i Zagreba

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. prosinca (FENA) - Street Arts Festivala Mostar (SAFMO) s gostima iz Hrvatske i Slovenije obilježava kraj 2021. godine organiziranjem događaja "Graffiti zima", koji će se održati u srijedu, 29. prosinca, u OKC Abrašević s početkom u 20 sati.

Tim povodom dvorište Abraševića bit će pozornica na otvorenom  za mlade zvijezde hrvatske street art scene, priopćio je SAFMO.

Grafiteri Rote i Telk priredit će svojevrsni crtački performans, a pored toga će se odvijati glazbeni program kojeg priprema Dj Woo-D iz Ljubljane uz svoju bogatu kolekciju vinyla.  

Najavljeno je kako će idućih dana doći i grafiter Rex, jedan od članova Zek Crewa koji su glavni akteri ljubljanske supkulture grafita.

- Ovakvim događajima doprinosimo kulturnom sadržaju grada, osnažujemo regionalne konekcije, suradnju s mladim grafiterima i ljudima koji godinama djeluju na alternativnoj sceni – kazali su organizatori događaja.

SAFMO poziva sve zainteresirane na kreativno druženje, promatranje procesa nastajanja grafita i uživanje u funky breakbeat i hip hop zvuku.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Industrijski otpad pretvoren u umjetnička djela (VIDEO)

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel