Stranačke aktivnosti     | 04.02.2022. 09:27 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje, Foto/

JAO, Hrvatski jade, Jerkoviću, šta izgovori i živ ostade.
Čitajući intervju Jerkovića, svaki normalan čovjek poznavatelj prilika u Bosni i Hercegovini, ne može, a da se ne upita o uračunljivosti autora teksta.

Izrečene gluposti se ne mogu čak podvesti pod laž. Šta reći za čovjeka koji opravdava diskriminaciju vlastitog naroda, a tako i ljudskog roda. Diči se brojem od 30.000 Hrvata u RS, kao vidite koliko ih je ostalo, iako statistika katoličke Crkve, kaže niti 10.000 živućih Hrvata. Možda je zbrojio i izbjegle Hrvate koji žive sa njim u Slavonskom Brodu i diljem Slavonije, pa kao eto nas, tu smo blizu, uskočiti u broj, po potrebi.

Zapitati se, šta taj, znanjem skroman čovjek, želi postići glorificirajući broj Hrvata u entitetu RS. Narodu ne može slagati, narod zna brojke, ali nije loše malo dodvoriti se svojim poslodavcima. Ponekad se isplati.

Govori o nekakvim predstavnicima Hrvata, računajući naravno i sebe, koje nitko ne vidi niti čuje. Čuju sami sebe kada mjesečno prime plaću od poslodavca za koga rade sa obvezom da šute, nešto poput radnika u čistoći, a Hrvati su se već naučili snalaziti i bez njih.

Potpredsjednik
Jozo Barišić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Saopćenje za javnost HS BiH

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel