Regija     | 14.04.2022. 10:36 |

Paladina: Nisam izvlačio imovinu ni iz jedne tvrtke

FENA Danijela Perić Šilić, Foto: Hina

ZAGREB, 14. travnja (FENA) - Hrvatski ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina izjavio je u četvrtak da u svojim poslovnim aktivnostima nije izvlačio imovinu ni iz jedne tvrtke i da je prve kredite u Podravskoj banci dobio puno prije nego je postao savjetnik u Upravi HPB-a.

 

Paladina je to rekao na kraju konferencije za novinare posvećene ubrzanoj obnovi, odgovarajući na pitanje je li izvlačio imovinu, odnosno nekretnine IGH kroz otkup potraživanja.

"Nisam nikad ni u jednom trenutku, ni u jednom slučaju, ni u jednoj svojoj poslovnoj aktivnosti izvlačio imovinu niti iz jedne firme", rekao je ministar, javlja Hina.

Upitan kako je kao fizička osoba uspio dobiti kredite od 10 milijuna kuna i još 305 tisuća eura za stan u Podravskoj banici i je li to na bilo koji način povezano s njegovom funkcijom savjetnika u Hrvatskoj poštanskoj banci (HPB) ustvrdio je kako to nije povezano.

"Nije ni na koji način bilo povezano, ja sam prve kredite u Podravskoj banci dobio puno prije nego sam postao savjetnik Uprave u HPB-u", kazao je Paladina.

(FENA) D. P.

Vezane vijesti

Zaštita imovinskih i stvarnih prava Srba u Federaciji BiH

SAD traži od suda UN-a da odbaci slučaj iranske zamrznute imovine

KS vratio vlasništvo nad imovinom koja je bila predmet sudskog spora s Famosom

Promo

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel  

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'