Bosna i Hercegovina     | 15.09.2022. 12:15 |

Herceg razgovarao s članovima HVIDRA-e Mostar o budućim planovima

FENA Saopćenje, Foto/ Vlada HNŽ

MOSTAR, 15. rujna (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je u četvrtak na radni sastanak članove predsjedništva Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Mostar s kojima je razgovarao o tekućim aktivnostima Udruge te planovima koje imaju za predstojeće razdoblje.

 

Predsjednik HVIDRA-e Mostar Darko Drmać se zahvalio županijskoj vladi na kontinuiranoj potpori braniteljskoj populaciji. 

''Imamo iskrenu potrebu zahvaliti Vladi HNŽ-a na čelu s predsjednikom Hercegom na razumijevanju i potpori koju kontinuirano pružaju braniteljskoj populaciji, kako stradalnicima i njihovim obiteljima tako i ratnim veteranima uopće. Sama činjenica da je u mandatu ove vlade resornom ministarstvu za pitanja branitelja proračun uvećan za četiri puta zaslužuje zahvalu i poštovanje'', kazao je ovom prigodom čelnik mostarske HVIDRA-e Darko Drmać. 

On je podsjetio kako Vlada HNŽ-a godinama pomaže i tradicionalni međunarodni HVIDRA-in božićni turnir, kao jedan od najjačih sponzora.

Herceg je obećao, u skladu s proračunskim mogućnostima, nastavak potpore braniteljskim udrugama, ponovivši i ovom prigodom kako je riječ o populaciji koja je, braneći ovu zemlju i žrtvujući svoje živote i zdravlje, zavrijedila puno poštovanje i svaku potporu svih razina vlasti, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Razmjena knjiga i razgovor s književnicima 'Pokloni knjigu, daruj joj novi život'

Mostarski vatrogasci proslavljaju svog zaštitnika i Međunarodni dan vatrogasaca

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu