Bosna i Hercegovina     | 13.10.2022. 13:53 |

Mostarske mažoretkinje uručile zahvalnicu Nevenku Hercegu

FENA Saopćenje, Foto/ Vlada HNŽ

MOSTAR, 13. listopada (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u četvrtak članice Upravnoga odbora Kulturno-športskog društva "Mostarske mažoretkinje" Vesnu Bulić i Anu Sulaver koje su mu tom prigodom uručile zahvalnicu za doprinos i potporu u radu Mostarskih mažoretkinja.

Vesna Bulić ukratko je Hercega upoznala o dosadašnjim uspjesima, kao i o budućim planovima i poteškoćama s kojima se susreću u radu, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

"Zahvaljujem na financijskoj potpori koju ste nam iskazali pri organiziranju IV. prvenstva Nacionalnog mažoret saveza na komu su Mostarske mažoretkinje, kao organizatorice, vrhunskim izvedbama svojih izuzetnih koreografija još jednom pokazale neupitnu kvalitetu. Tih dana Mostar je nakon deset godina ugostio mažoretkinje iz osam bosanskohercegovačkih gradova, a na samom natjecanju nastupilo je oko 500 mažoretkinja raspoređenih u 58 neformacijskih i 28 formacijskih kategorija", kazala je Bulić.

Istaknula je kako uskoro planiraju odlazak na karneval koji će biti održan u Nici, a koji je poznat kao treći najveći karneval na svijetu.

Herceg je za Mostarske mažoretkinje kazao kako su istinski brend grada Mostara.

"Svojim trudom i radom uspjele ste postići da vaša žuto-crno-zlatna oprema bude prepoznatljiva, a koreografije plijene pažnju prisutnih, stvarajući nove trenove u mažoret plesu. Putem natjecanja ostvarili ste niz velikih uspjeha, te na taj način uspješno promovirale Mostar, HNŽ i Bosnu i Hercegovinu. Raduje me da sam u prigodi i osobno vam čestitati na svim ostvarenjima i iskazati spremnost za nastavkom potpore vašem radu", kazao je Herceg.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Premijer Herceg s turističkim novinarima iz Hrvatske

Premijer HNŽ-a čestitao Svjetski dan učitelja

Herceg i paroh Kojić o završetku obnove saborne crkve u Mostaru

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel