Ekonomija     | 01.11.2022. 15:34 |

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

FENA Saopćenje, Foto/ Addiko banka

SARAJEVO, 1. novembra (FENA) - Obilježavanje Međunarodnog dana štednje u Addiko Bank Sarajevo proteklo je i ove godine u tradicionalnim posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola centrali banke, ali i podružnicama u poslovnoj mreži.

Među posjetiocima su bili predstavnici OŠ Orašje, vrtića Vjeverica koji djeluje pri JU Djeca Sarajeva, te učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju iz Sarajeva.

- Rado smo ugostili naše male sugrađane kojima smo prezentirali štednju i njen značaj, ali ih upoznali i sa inovativnim pristupom i dostignućima koje je banka ostvarila na području digitalizacije u proteklom periodu - istakao je menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo Emir Jildizlar.

Dodao je da su mališani s njima simbolično obilježili i rođendan banke, a osim čestitke ispisane znakovnim jezikom, na poklon su od mališana dobili i crtež šefa banke Oskara.

Povodom rođendana banka je klijentima pripremila posebnu ponudu Addiko Blic gotovinskog kredita u okviru koje su klijenti mogli dobiti prvu ratu gratis, saopćeno je. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

NLB Banka Sarajevo i najmlađi obilježavaju Svjetski dan štednje

Jasmin Spahić imenovan za novog predsjednika Uprave Addiko Bank Sarajevo

Završen drugi ciklus programa Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu