Ekonomija     | 07.03.2023. 12:02 |

Za Dan žena poklon za dame u m:tel poslovnicama

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

MOSTAR, 7. ožujka (FENA) - Na Dan žena, m:tel je za dame, pored mnoštva popusta, pripremio i poklon - art print umjetničke slike! 

 

Već drugu godinu zaredom, m:tel za praznik posvećen ženama, svim damama koje dođu u poslovnicu poklanja reprodukciju umjetničkog djela posvećenog ovom danu i svim pripadnicama nježnijeg pola! Ovoga puta, to je reprodukcija umjetničke slike svestrane banjalučke umjetnice Ivane Janković, koja u svojim radovima skreće pažnju na položaj žene u društvu, ruši stereotipe, te veliča ljepotu, snagu i borbenost, priopćili su iz m:tel-a.

Poruka ovog art printa je "Izvini što sam tako jaka", kako bismo se, kako kaže umjetnica, "podsjetili koliko je bitno da rastemo i cvjetamo". 

Riječ je o ograničenoj seriji radova, te upravo zbog poruke koju nosi predstavlja vrijedan poklon za dame koje budu u prilici da na Dan žena posjete prodajno mjesto i postanu vlasnice art printa posvećenog snazi žene.

Također, m:tel poziva pripadnice nježnijeg pola da prate društvene mreže ove kompanije, jer će na ovaj dan podijeliti i druge lijepe poklone s reprodukcijom mlade umjetnice.

M:tel je spremio i promotivnu osmoožujsku ponudu uređaja koju možete pronaći kako u poslovnicama, tako i na m:tel sajtu.

 

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Siguran NET - vaš štit protiv virusa

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu