Ekonomija     | 23.08.2023. 10:45 |

M:tel roming ponuda: Putujte i ostanite povezani

FENA Promotivni tekst, Foto/ m:tel

MOSTAR, 23. augusta (FENA) - Kako bi svojim korisnicima olakšala odlazak na put i boravak u inostranstvu, kompanija m:tel u svojoj ponudi ima čak 16 roming paketa za različite zemlje, s različitim brojem dana i količinom mobilnog interneta.

Tako da, ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, jednostavno izaberite paket koji vam odgovara, aktivirajte ga brzo i lako putem interneta – m:go ili Moj m:tel aplikacija, putem poziva za USSD meni ili SMS-om, poručili su iz m:tel-a.

Opcije koje su u ponudi odnose se na 1, 3, 5, 7, 10 ili čak 15 dana, s cijenom već od 3 KM, a izbor zemalja je zaista bogat. Hrvatska, Slovenija, Italija, Turska, Švajcarska, Češka, Slovačka, Poljska, Rumunija, Španija, Portugal, Austrija, Njemačka, Grčka, Mađarska... Tu su i zemlje Zapadnog Balkana, ako Vam treba dodatni internet pored onog koji imate uključen u bonusu koji imate u m:tel mreži.

Ono što je važno napomenuti jeste da prije nego što pođete na put, obavezno provjerite da li je vaša SIM kartica 4G, budući da u mnogim zemljama 3G kartice, odnosno mreže nisu više u funkciji. Karticu možete lako zamijeniti u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu.

Sve informacije o roming opcijama možete pronaći na www.mtel.ba, ili ih dobiti pozivom na broj 0800 50 000. Ne zaboravite, ukoliko zovete iz inostranstva, broj korisničke službe je +387 66 10 10 10, a tarifiranje ovog poziva obračunavaće se u skladu sa važećim cjenovnikom za konkretnu zemlju i operatera.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

Siguran NET - vaš štit protiv virusa

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu