Ekonomija     | 08.05.2024. 14:06 |

'Sarajevo Industry Fair 2024' okupio više od 90 izlagača iz zemlje i Evrope

FENA Saopćenje, Foto/ SIF

SARAJEVO, 8. maja (FENA) - Međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije "Sarajevo Industry Fair - SIF 2024" okupio je danas u Sarajevu više od 90 izlagača iz Bosne i Hercegovine, regije i Evrope.

Izlagači se predstavljaju cjelokupnoj industriji koja je povezana sa građevinarstvom, mašinstvom i metalnim sektorom, što znači se radi o kompanijama iz industrija građevinarstva, betona, fasadnih obloga, opeke, krovova, mašinstva, CNC mašina, građevinskih mašina, hidraulike, uređaja i alata, robota, metalne industrije, proizvodnje zaštitne opreme, proizvodnje plastike, transportne industrije i industrije energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, IT sektora i drugih branši.

Na sajmu pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta, kompanijama ali i krajnjim korisnicima bit će omogućeno besplatno prisustvo i na stručnim panelima u toku tri sajamska dana.

Istaknuto je da je "SIF 2024" platforma za razmjenu znanja, iskustava i najboljih praksi među stručnjacima i profesionalcima iz industrije.

Također, sajam pruža posjetiteljima mogućnost izravne kupovine proizvoda uz promotivne cijene, akcije i novitete na tržištu.

Sajam traje do 10. maja, a ulaz je besplatan, saopćili su organizatori.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Drugi 'Sarajevo Industry Fair' u maju će okupiti više od 100 kompanija

Promo

ASA Banka predstavlja stambeni kredit uz fleksibilnu otplatu: Ratu skroji kako ti stoji!

M:tel: Svjetski dan telekomunikacija i informacijsko društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj

MTEL: Panel-diskusija u okviru kampanje 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu' u Tuzli