Servisne informacije     | 04.01.2018. 15:42 |

U Bosni sutra oblačno, a u Hercegovini sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. januara (FENA) - U Bosni sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, a  tokom dana očekuje se postepeno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini će biti  malo do umjereno oblačno i sunčano.

Vjetar će biti slab do umjere jačine, istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 6, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu do 14 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana doći će do  postepenog smanjenja oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 1, a najviša dnevna oko 6 stepeni.

U Bosni danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u centralnim i istočnim područjima registrovana je kiša. U Hercegovini je malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -8 stepeni, Bugojno, Ivan-sedlo i Sokolac 1, Sarajevo 2, Livno, Srebrenica i Zenica 4, Doboj 6, Bihać, Prijedor i Sanski Most 7, Zvornik 8, Tuzla 9,Mostar, Široki Brijeg i Stolac 10, Banja Luka i Grude 11, Bijeljina i Brčko 12 i Gradačac 13, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo