Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 08.01.2018. 10:05 |

Ahmetović: Karijeru želim završiti u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. januara (FENA) - Najbolji strijelac jesenjeg dijela Premijer lige BiH, fudbaler Sarajeva Mersudin Ahmetović, potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s "bordo" timom.

- Drago mi je što sam produžio ugovor. Mogu reći da sam zaista motivisan i želim pružati što bolje partije u nastavku sezone. Koristim priliku da se zahvalim klubu na ukazanom povjerenju, kojeg ću, vjerujem, opravdati - rekao je Ahmetović za klupsku stranicu.

Napadač je u jesenjem dijelu sezone odigrao 16 utakmica, postigao 13 golova uz pet uspješnih asistencija, a ukupno je u dresu Sarajeva na 56 zvaničnih utakmica postigao 25 golova.

- Kako je vrijeme odmicalo, meni je bilo sve jasnije da upravo u Sarajevu želim okončati svoju karijeru i po svemu sudeći tako će i biti. Naravno, sretan sam zbog toga, jer je Sarajevo ponajveći klub u Bosni i Hercegovini i čast je nositi ovaj dres - zaključio je Ahmetović.

Prije nego što je došao u redove Sarajeva sredinom 2016. godine, Ahmetović je još nastupao za Slobodu,  Volgu, Zhetysu, Rostov i Salyut Belgorod.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Pobjeda Veleža nad Zvijezdom

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom (VIDEO)

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'