Bosna i Hercegovina     | 08.01.2018. 11:09 |

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać na malonogometnom turniru u Stuttgartu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. siječnja (FENA) - Malonogometna momčad Humanitarne udruge "Fra Mladen Hrkać" zaigrala je proteklog vikenda na turniru Futsal Topas Z Cup u Stuttgartu.

Humanitarnu udrugu predstavljala je momčad Posuškog Graca, koja je 2017. godine osvojila naslov pobjednika najjačeg malonogometnog natjecanja u Hercegovini.

Tim povodom, organizator turnira Zoran Primorac, predsjednik Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać Ivo Soldo i predsjednik Sportske udruge Liga Hercegovine Ivan Zeljko postigli su dogovor kako će svake godine pobjednička ekipa Lige Hercegovine sudjelovati na turniru u Stuttgartu i predstavljati Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkać, priopćeno je iz te udruge.

"S oduševljenjem smo prihvatili prijedlog Humanitarne udruge 'Fra Mladen Hrkać' da na ovaj način sudjelujemo u ovoj plemenitoj priči. Ja se nadam da će ovo biti dodatni motiv svim ekipama da osvoje Ligu, a čast svima koji će nastupati pod imenom Udruge", kazao je Zeljko.

Primorac je kazao kako rad Udruge prati od samog početka, te da je imao priliku i čast sudjelovati u radu i skromnim doprinosom pomoći u činjenju velikih djela. Dodao je kako sudjelovanje momčadi Humanitarne udruge na turniru u Stuttgartu, ujedno predstavlja i početak doprinosa u realizaciji projekta Dom fra Mladen Hrkać.

Humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać" djeluje pet godina, a primarni joj je zadatak pomoći
osobama sa zdravstvenim poteškoćama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske te njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje.

Udruga trenutno radi na projektu izgradnje Doma fra Mladen Hrkać u zagrebačkoj Dubravi.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HKD Napredak Mostar partner na europskom projektu

Izraelski sud osudio špansku humanitarku zbog finasiranja PFPL-a

Šutić: Hercegovci su poznati po pomaganju drugima (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo