Najave     | 08.01.2018. 16:56 |

Promocija publikacije Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

 

MOSTAR,  8. siječnja (FENA) - Promocija publikacije Mladeži HDZ-a BiH održat će se u četvrtak, 11. siječnja, s početkom u 18 sati u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

U publikaciji je prezentiran rad i djelovanje Mladeži HDZ-a BiH diljem Bosne i Hercegovine u proteklom razdoblju, ali i planovi koje će ta mladež provesti u budućnosti.

Cilj je publikacije promicati vrijednosti na kojima se temelji rad Mladeži HDZ-a BiH, a to su prije svega rad, obrazovanje, briga za bolji položaj mladih ljudi u društvu i život u skladu s europskom kršćanskom tradicijom i vrijednostima na kojima ona počiva, te očuvanje tradicije, povijesti, kulture i jezika hrvatskog naroda, priopćili su iz Mladeži HDZ-a BiH.

Dodaju kako je očuvanje kulture i jezika za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini jako važno pitanje te da je spomenuta publikacija samo jedan od odgovora Mladeži HDZ-a BiH na to pitanje.

Ovo je prvo izdanje publikacije koja će u budućnosti biti predvodnik pozitivnih ideja u društvu i omogućiti mladim obrazovanim ljudima da dođu do izražaja i prezentiraju svoje ideje javnost, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Promocija knjige 'Osnove zdravstvene njege' Ivone Ljevak

Predstavljanje romana 'Alfabet ljubavi i smrti' Aleksandra Bečića 15. marta u Slozi

Predstavljanje knjige 'Osluškujući tišinu' Viktorije Bukovac

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo