Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 12.01.2018. 16:38 |

Amerikanci Harris i Taylor debituju za OKK Slobodu protiv Vogošće

FENA

TUZLA, 12. januara (FENA) - Američki košarkaši, playmaker Tyron Harris (26) i krilni centar Joseph Taylor (32), stekli su pravo nastupa za tuzlansku OKK Slobodu i debitovat će u nedjelju protiv ekipe Vogošće, čime je potvrđeno prošlosedmično pisanje Fene.

Iako je trener Tuzlaka Eldar Kavgić na današnjoj konferenciji za novinare najavio mogućnost nastupa američkih košarkaša, čija je zadnja destinancija bio skopski Shkupi, službeno je prije sat i pol stigla potvrda da su registrovani u KS BiH i da imaju pravo nastupa za novi klub.

Harris i Taylor popunili su bitne pozicije tuzlanske ekipe nakon otkaza Nikoli Silađiju i Milanu Lužaiću, rečeno je Feni.

OKK Sloboda u 13. kolu dočekuje ekipu Vogošće i želi pobjedu kojom bi se vratili u konkurenciju za plasman u Ligu 6.

- Oni uopšte nisu naivna ekipa, pojačali su se Amerikancem Vorenom koji je pokazao već u prvom nastupu da će biti pojačanje za Vogošću. Ne bježimo od uloge favorita i ako budemo na svom nivou, ne bi trebalo biti problema da upišemo novu pobjedu -  izjavio je Kavgić.

Utakmica OKK Sloboda - Vogošća igra se u nedjelju od 19,30 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Košarkaši Slobode žele pobjedu protiv Mladosti

Košarkaši Slobode pobijedili Bosnu

Sloboda spremna za derbi sa Bosnom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'