Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 15.01.2018. 16:27 |

Izmijenjen dnevni red naredne sjednice Skupštine ZDK

FENA Saopćenje

ZENICA, 15.januara (FENA) - Kolegij Skupštine Zeničko-dobojskog kantona na redovnoj sjednici prihvatio je prijedlog za izmjenu dnevnog reda 54. sjednice Skupštine zakazane za 17.janura.

Na dnevnom redu skupštinskog zasjedanja naći će se nacrt budžeta Zeničko-dobojskog kantona za 2018. godinu, kao i nacrt Zakona o njegovom izvršavanju.

Pred zastupnicima će biti prijedlog Zakona o plaćama i naknadama u organima vlasti Zeničko-dobojskog kantona, te prednacrt federalnog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o posredovanju u zapošljavanju i socijalnoj sigurnosti nezaposlenih osoba, za koji će Skupština ZDK dati svoje mišljenje.

Zastupnici će raspravljati i o inicijativi člana Skupštine ZDK Rifata Delića za izmjenu jednog člana Zakona o unutrašnjim poslovima Zeničko-dobojskog kantona, te o izvještaju o realizaciji Strategije kulturne politike Zeničko-dobojskog kantona za prošlu godinu.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Skupština TK usvojila budžet za 2024. godinu

Vlada TK prihvatila izjašnjenja na amandmane na prijedlog budžeta TK za 2024.

Izraelski parlament odobrio državni budžet, vrijedan 159 milijardi dolara

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu