Bosna i Hercegovina     | 19.01.2018. 09:21 |

Sastanak o izradi integrirane strategije razvoja općine Čitluk

FENA Ivana Banovic

ČITLUK, 19. siječnja (FENA) - Sastanak Partnerske grupe, u sklopu izrade strategije integriranog razvoja općine Čitluk, održat će se u srijedu, 24. siječnja, s početkom u 12 sati u Kulturno-informativnom centru Čitluk.

Na sastanak se pozivaju sve nevladine organizacije, javne institucije, udruge, poduzetnici i svi koji žele i mogu dati svoj doprinos izradi strategije razvoja općine Čitluk, priopćeno je u petak na internetskim stranicama Općine Čitluk.  

Općina je pristupila izradi strategije integriranog razvoja u okviru UNDP-ovog Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), a u prezentaciji nacrta socioekonomske analize, uz članove Općinskog razvojnog tima, sudjelovat će Mirela Suton Williams, predstavnica UNDP-a i Ivan Jurilj, konzultant za izradu "Integrirane strategije razvoja općine Čitluk".

Sudionici prezentacije nacrta socioekonomske analize "Integrirane strategije razvoja općine Čitluk" imati će priliku diskutirati o do sada prikupljenim podacima i svojim komentarima dati doprinos radu Općinskog razvojnog tima, čiji je prvi zadatak bio prikupljanje podataka neophodnih za izradu socioekonomske analize koja predstavlja podlogu za buduće faze izrade strategije.

Zbog transparentnosti rada i što aktivnijeg sudjelovanja Partnerske grupe u izradi strategije, svaka faza u izradi strategije bit će predstavljena javnosti.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Sastanak predstavnika Razvojne banke FBiH i komercijalnih banaka, cilj podrška razvoju bh. privrede

Otvaranje manifestacije „Uskrs s Maticom u Brotnju“

Magazinović razgovarao s Hunnom - Za godinu dana napravljen veliki napredak

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo