Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 19.01.2018. 10:22 |

Brčanska policija pronašla i oduzela marihuanu i heroin

FENA Saopćenje

BRČKO, 19. siječnja (FENA) - Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju rasturanja opojnih droga na području Brčko distrikta, policijski službenici su u četvrtak kod dvije osobe pronašli i oduzeli opojnu drogu marihuanu i heroin. 

Nakon prikupljenih operativnih saznanja, policija je u mjestu Cerik zaustavila putničko vozilo marke "Renuat Laguna", u kojem su se nalazile osobe koje su kod sebe posjedovale narkotička sredstva. 

Tom prigodom kod osobe inicijala A.H. (25) s područja Živinica, pronađena je i oduzeta opojna droga "marihuana", a kod osobe I.J. (43) s područja Brčkog, pronađen i oduzet "heroin".  

"Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjen prekršaj policija će, Osnovnom sudu Brčko distrikta podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka", priopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Hrvatska: Ukrajinac (22) osumnjičen za ubojstvo sunarodnjaka u Slavonskom Brodu

Pokušavajući izbjeći privođenje skočio s prvog kata kuće i poginuo

U Brčkom održano državno takmičenje 'Misli mine' za učenike osnovnih škola u BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu