Bosna i Hercegovina     | 23.01.2018. 16:43 |

Mladež HDZ-a BiH sudjelovala u akciji darivanja krvi

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. siječnja (FENA) - Mladež HDZ-a BiH sudjelovala je u akciji darivanja krvi, odazvavši se na javni poziv Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Mladež HDZ-a BiH predvodili su predsjednik Mladeži Mario Mikulić, predsjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije Adrijana Prskalo i zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije Anto Pavličević.

Mikulić je tom prigodom zahvalio svima koji su se odazvali akciji i naglasio kako mladi trebaju svojim primjerom pokazati humanost te pomoći bližnjima.

"Mladež HDZ-a BiH je svjesna važnosti darivanja krvi i redovito organizira akcije darivanja krvi diljem Bosne i Hercegovine, ali uz to se rado odazove svim drugim humanitarnim akcijama kojima je cilj pomoći našim sugrađanima", naveli su iz Mladeži.

Svaki darivatelj krvi, kako su istaknuli, pomaže u liječenju bolesnika pa se na taj način promovira solidarnost i plemenitost u društvu.

"Ovo je ujedno i poziv svima onima koji su u mogućnosti da se odazovu na apel Transfuzijskog centra SKB-a Mostar i daruju krv", poručili su iz Mladeži HDZ-a BiH.

 

 


 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'