Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 24.01.2018. 16:46 |

U Žepču održan sastanak predstavnika HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

ŽEPČE, 24. siječnja (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom danas je u Žepču održao sastanak s gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću HDZ-a BiH, tijekom sastanka bilo je riječi o aktualnim temama lokalnih zajednica s cijelog područja BiH.

Načelnik općine Žepče Mato Zovko, kao domaćin sastanka, ukratko je elaborirao trenutnu situaciju općine Žepče, nakon čega su svi gradonačelnici i načelnici iznijeli stanje u gradovima i općinama iz kojih dolaze.

Na sastanku se razgovaralo i o drugim aktualnim temama lokalnih zajednica, kako pomoći općinskim, gradskim, županijskim vlastima, ali i kako riješiti određene probleme lokalnih zajednica u suradnji s višim razinama.

Obraćajući se nazočnima predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović istaknuo je kako komunikacija lokalne razine vlasti s većim razinama mora biti svakodnevna, te kako se svi problemi i zastoji moraju otkloniti u najmanjem roku.

Naglašena je važnost razvoja lokalnih sredina i unaprjeđenja života kroz ekonomske, gospodarske, infrastrukturne i sve druge projekte.

Također, iskazani su i prioriteti i potrebe za svaku lokalnu zajednicu pojedinačno, a nazočni su pozvani na više aktivnosti kako bi se realiziralo što više ideja i projekata koji su od strateške važnosti za njihove stanovnike.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Nović učestvovao u Rimu na drugom sastanku Konvencije za jačanje CEI

Sastanak Nikšića i Isaka - Vjerujemo u zakonit i ispravan rad svih institucija

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta