Servisne informacije     | 29.01.2018. 13:19 |

U BiH sutra sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. januara (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati sunčano vrijeme s malom do umjerenom naoblakom.

Magla je izgledna prijepodne po kotlinama u centralnim i istočnim područjima i sjeveru Bosne. Više oblačnosti je moguće na jugu i zapadu Hercegovine. Krajem dana doći će do povećanja oblačnosti na zapadu i jugozapadu Bosne. Vjetar će biti slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2 stepena. Najviša dnevna uglavnom između 8 i 13 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti pretežno sunčano. Jutarnja temperatura zraka oko -2, a najviša dnevna oko 9 stepeni.

U većem dijelu BiH danas je sunčano. Prijepodne je bilo magle ili niske naoblake po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne, Krajini, sjeveru i sjeveroistoku Bosne.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -2 stepena, Prijedor 5, Zenica 6, Bugojno, Sarajevo Sokolac i Srebrenica 8, Brčko, Doboj i Sanski Most 9, Jajce i Zvornik 10, Banja Luka, Bijeljina i Neum 11, Livno i Tuzla 12, Bihać, Ivan-sedlo, Mostar, Stolac i Trebinje 13, Gradačac i Široki Brijeg 14 i Grude 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom