Sport     | 29.01.2018. 13:50 |

Dogovoreni temelji suradnje HMRK Zrinjski i PPD Zagreb

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. siječnja (FENA) - Vodstvo Hrvatskog muškog rukometnog kluba Zrinjski Mostar proteklog je vikenda u Zagrebu sudjelovalo na sastanku Forum Club Handballa, krovne rukometne organizacije koja okuplja i zastupa europske klubove u EHF natjecanjima.

Posjet Zagrebu izaslanstvo Zrinjskog iskoristilo je kako bi dogovorilo temelje buduće službene suradnje s najvećim rukometnim kolektivom na ovim prostorima – Rukometnim klubom PPD Zagreb, priopćeno je iz mostarskog kluba.

Na sastanku s novim direktorom PPD Zagreb Vedranom Šupukovićem dogovoreni su modeli buduće suradnje između dva kluba, čiji je cilj nastavak rukometnog i sportskog puta najkvalitetnijih pojedinaca iz HMRK Zrinjski u RK PPD Zagreb.

Zrinjski bi time postao odskočna daska za brojne rukometaše iz Mostara, ali i cijele Bosne i Hercegovine, koji su svojim radom, trudom i kvalitetom dokazali da su spremni za najveće sportske izazove i prelazak u jednog od najvećih rukometnih velikana.

Postavljeni su temelji za organiziranje rukometnih kampova u suradnji RK PPD Zagreb i Hrvatskim rukometnim savezom na kojima bi se dodatno educirao domaći trenerski kadar, a samim time i unaprijedili uvjeti u Školi rukometa.

Službena suradnja bit će potpisana u travnju 2018. godine, dok će poseban poklon dočekati ljubitelje rukometa u Mostaru u mjesecu lipnju a o tome će se uskoro znati opširnije, stoji u priopćenju.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana