Bosna i Hercegovina     | 01.02.2018. 16:48 |

Počeli radovi na obnovi još četiri školska objekta u HNŽ-u

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1. veljače (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg, sa suradnicima, održao je u četvrtak sastanak s ravnateljicama četiri škole u toj županiji koje će biti obnovljene u sklopu Projekta "Energetske učinkovitosti", izvođačima i nadzornicima radova, te predstavnicima Federalnog ministarstva prostornog uređenja. 

 Sastanak je upriličen u povodu početka radova na školskim objektima u OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića u Mostaru, OŠ Kardinala Stepinca u Neumu, Srednje škole u Jablanici, te OŠ u Drežnici.

 Predsjednik Herceg istaknuo je zadovoljstvo ovogodišnjim nastavkom "utopljavanja" školskih zgrada u HNŽ-u.

 - Protekle godine obnovili smo sedam objekata, danas počinjemo još četiri, a naš konačan cilj je obnova svih javnih objekata u HNŽ-u kako u obrazovanju i zdravstvu, tako i u pravosuđu i unutarnjim poslovima - kazao je Herceg, istaknuvši kako Vlada obnovom školskih objekata želi stvoriti ugodnije uvjete boravka učenika i prosvjetnih djelatnika u školama, uštedjeti na troškovima energije, očuvati okoliš, te potaknuti građevinski sektor.

 Ravnateljice škola koje su obuhvaćene projektom izrazile su zadovoljstvo izborom upravo njihovih školskih objekata koji su, kako su naglasile, u izuzetno lošem stanju.

 Zahvalile su predsjedniku Hercegu i Vladi, kako na iznimnom zalaganju za obnovu školskih zgrada, tako i na svemu što čine kako bi unaprijedili uvjete obrazovanja u HNŽ-u, priopćila je Vlada HNŽ-a.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Grmoja: Most i DP bez Možemo i SDSS-a imaju dovoljno ruku za novu hrvatsku vladu

Vlada Županije Posavske: Za zaštitu okoliša 430.000 KM, sanaciju cesta 599.000 KM

Sjednica Vlade FBiH danas u Mostaru

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'