Sport     | 01.02.2018. 20:44 |

Važna pobjeda Zrinjskog u ABA 2 ligi

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 1. veljače (FENA) - Košarkaši Zrinjskog upisali su važnu pobjedu u 16. kolu regionalne ABA 2 lige, svladavši na svom parketu Borac iz Čačka rezultatom 80:76.

Bila je to utakmica s potpuno dva različita poluvremena. U prvom su dominirali gosti, a u drugom domaći košarkaši.

U prvih 20 minuta igre Borcu je polazilo sve za rukom. Zahvaljujući odličnom šutu i deset ubačenih trica gosti su na odmor otišli s prednošću 52:39.

Početak trećeg razdoblja igre u potpunosti je pripao "Plemićima" koji su napravili seriju 10:0 te se tako u potpunosti vratili u utakmicu.

Borac se nakon minute odmora malo oporavio i uspio održavati prednost sve do šest minuta prije kraja utakmice kada Zrinjski dolazi do prvog vodstva na utakmici 68:66.

Do kraja se igralo s dosta pogrešaka na obje strane, a sama završnica ipak je pripala Zrinjskom koji je tako došao do svoje desete pobjede u regionalnoj ligi, osme u isto toliko susreta na domaćem terenu.

Najzaslužniji za novu pobjedu Zrinjskog bili su Sven Smajlagić s 21 poenom i 6 skokova i Ivan Miličević koji je ubacio 17 poena. Na drugoj strani prvo ime Borca bio je Marko Marinović sa 16 poena.

Šest kola do kraja prvog dijela lige na vrhu je velika gužva i barem je pet momčadi u igri za četiri prva mjesta koja vode u doigravanje.

Primorska, Borac i Krka imaju po 11 pobjeda i 5 poraza, dok su Vršac i Zrinjski na omjeru 10-6.

U sljedećem kolu Zrinjski gostuje na Cetinju kod Lovćena.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Poznati parovi košarkaške Lige 6 za prvaka i Lige za opstanak

Košarkaši Mladosti posljednji učesnici Lige 6 za prvaka

Mladost savladala Spars i došla na korak do plasmana u Ligu 6

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo