Bosna i Hercegovina     | 02.02.2018. 12:28 |

UG 'Grahovo' organizira humanitarnu akciju za pomoć obitelji Plavčić

FENA Saopćenje

BOSANSKO GRAHOVO, 2. veljače (FENA) - Udruženje građanki "Grahovo" organizira humanitarnu akciju "Pomozimo obitelji Plavčić" koja ima za cilj da pomogne u rekonstrukciji i dogradnji obiteljske kuće samohranog oca Viktora i njegovih pet maloljetnih sinova.

Organizatori su naveli kako obitelj Plavčić iz Bosanskog Grahova živi u neprimjerenom stambenom prostoru, u vlastitoj obiteljskoj kući. Svi su smješteni u jednu prostoriju te je potrebno izraditi spavaonice i kupaonicu, dok je na gornjem katu potrebna kompletna rekonstrukcija, od unutarnje i vanjske stolarije do žbukanja i uređenja sanitarija.

Akcija se može podržati kupnjom ulaznica za prijateljsku rukometnu utakmicu između HŽRK "Grude" iz Gruda i RK "Trešnjevka" iz Zagreba, koja će se odigrati 11. veljače u 14 sati u sportskoj dvorani "Bili brig" u Grudama, po cijeni od 5 maraka, uplatom donacije na račun broj 3381502200285820 (UniCredit Bank d.d. Mostar) sa svrhom "Pomoć obitelji Plavčić" te donacijom građevinskog materijala, priopćeno je iz Udruženja građanki "Grahovo" iz Bosanskog Grahova.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Udruga Mihael pokrenula humanitarnu akciju za sigurnu kuću 'Majka Krispina'

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo humanitarnu akciju za pomoć djevojčici Almi Kamarić

Obitelj Marijanović uskoro dobiva novi krov nad glavom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo