Servisne informacije     | 03.02.2018. 14:27 |

Sutra u BiH oblačno s kišom i susnježicom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. februara (FENA) - Sutra će u  Bosni i Hercegovini biti oblačno vrijeme. U Bosni slab snijeg ili susnježica. Od sredine dana prema večernjim satima, ponegdje u nizinama će padati i slaba kiša. Na planinama sa slabim snijegom. U Hercegovini pretežno oblačno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Prestanak padavina do kraja dana.

Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slabo jugo koje će krajem dana promijeniti smjer na sjever.

Jutarnja temperatura od -3 do 2 stepena, na jugu od 2 do 5, a najviša dnevna od -1 do 5stepeni. U Hercegovini između 4 i 9stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i kišom. U jutarnjim satima, sa slabim snijegom. Poslijepodne i krajem dana, postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna oko 4 stupnja.

Danas je u BiH bilo oblačno vrijeme. U zapadnim, sjeverozapadnim i planinskim područjima sa snijegom, a u ostalim dijelovima sa kišom.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -2 stepena, Banja Luka, Bijeljina, Gradačac i Tuzla 1, Brčko, Bugojno, Doboj, Sanski Most, Sokolac i Zvornik 2, Prijedor i Srebrenica 3, Sarajevo 4, Ivan-sedlo 6, Trebinje 10, Široki Brijeg 12, Grude 13,Mostar 14 i Neum 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom