Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 03.02.2018. 17:49 |

Odbojkašice Bimal Jedinstva slavile u Tuzli protiv Slobode

FENA

TUZLA, 3. februara (FENA) - U okviru 14. kola Premijer lige za odbojkašice, tuzlanska Sloboda je danas poražena u Mejdanu od ekipe aktuelnih prvakinja BiH, Bimal Jedinstva, rezultatom 0:3 (14:25, 18:25, 16:25).

Tuzlanke su pokazale zavidnu borbenost iako su bile oslabljene, ali to nije bilo dovoljno da se savlada lider prvenstva i jedina neporažena ekipa u prvenstvu.

Prvi set gošće su glatko dobile, u drugom su domaće igračice tri puta bile u vodstvu, ali nakon 17:18 izgubile su u nizu sedam poena, a time i set.

Slično je bilo i u trećem, u kojem su domaće povele 5:2, ali je ponovo uslijedila serija Brčanki koje su prešle u vodstvo i nisu ga ispuštale do kraja seta i meča.

Višestruke prvakinje države iz Brčkog i u ovom prvenstvu su suverene, imaju svih 14 pobjeda i na putu su ka novoj tituli.

S druge strane, Tuzlanke su u negativnoj seriji, i trenutno su na 7. mjestu sa 14 bodova. (tl)

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Odbojkašice Gacka i odbojkaši Radnika odbranili naslove prvaka BiH

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Odbojkašice Goražda sutra dočekuju tim ŽOK 'Bimal Jedinstvo' Brčko

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta