Bosna i Hercegovina     | 06.02.2018. 16:12 |

Članovi Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika posjetili DKPTBiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. februara (FENA) - Predsjednik Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika u policijskim tijelima Bosne i Hercegovine Vjekoslav Vuković i članovi Odbora Negosava Stjepanović i Tihomir Marinčić, u okviru redovitih aktivnosti, posjetili su danas u Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH (DKPTBiH) i tom prigodom razgovarali sa direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim suradnicima.

Tijekom razgovora sa direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim suradnicima bilo je riječi o dosadašnjoj suradnji Odbora i Direkcije, kao i o predmetima koje je Odbor razmatrao u prethodnom razdoblju.

Predsjedatelj Odbora Vjekoslav Vuković istaknuo je da je Odbor u proteklom razdoblju imao kvalitetnu, profesionalnu i stručnu suradnju sa Direkcijom.

Prema riječima Vukovića, Direkcija je, zahvaljujući iskazanom visokom stupnju profesionalnog pristupa svakom predmetu, dala značajan doprinos otklanjanju formalnih, legislativnih i drugih nedostataka kojima se narušava ugled i integritet Direkcije.

Ravnatelj Direkcije Mirsad Vilić zahvalio se članovima Odbora na dosadašnjoj profesionalnoj suradnji, te izrazio opredijeljenost Direkcije da i u narednom razdoblju u okviru svojih nadležnosti djeluje profesionalno i transparentno u cilju očuvanja sigurnosnog okruženja u BiH, saopćio je  Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Uhapšene dvije osobe u akciji na otkrivanju i procesuiranje koruptivnog djelovanja uposlenika DKPT

Nešić na polaganju zakletve kadeta Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH

Bećirović-Dervišagić: Unaprijediti poslovni ambijent u Gradačcu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom