Bosna i Hercegovina     | 08.02.2018. 09:45 |

Čović održao sastanak sa stranačkim dužnosnicima iz Orašja

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 8. veljače (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović boravio je u srijedu u Orašju, gdje se susreo s dužnosnicima HDZ-a BiH.

Na sastanku se razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji, s posebnim osvrtom na situaciju u Orašju i Županiji posavskoj, a bilo je riječi i o stranačkim aktivnostima u izbornoj 2018. godini, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Razgovarano je i o projektima koji se bitni za Orašje, poput cestovne infrastrukture, javnih površina, širenja poduzetničke zone, izgradnje kanalizacije i pročistača vode, proširenja vodovodne mreže te rekonstrukcije savskog nasipa.

U izjavi medijima, predsjednik Čović je kazao da je ovo prvi sastanak u ovoj godini koji se redovno organizira s predstavnicima lokalne vlasti u Orašju i dužnosnicima HDZ-a BiH sa svih razina.

Cilj sastanka je vidjeti kako unaprijediti projekte lokalne vlasti s viših razina i koje je korake potrebni napraviti kako bi se unaprijedili i ubrzali procesi, te kako bi institucije sa županijske i lokalne razine mogle funkcionirati bez opterećenja, stoji u HDZ-ovom priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo