Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 09.02.2018. 16:34 |

Čelik - Iskra Bugojno 2:0

FENA

ZENICA, 9.februara (FENA) - Nogometaši Čelika na 'generalnom testu' pred nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH savladali su, danas u Zenici, ekipu bugojanske Iskre rezultatom 2:0 , poluvrijeme 0:0.

Golove za Zeničane postigli su Nikolić u 58. minuti, nakon proigravanja od strane Salčinovića, te Jurina u 60.minuti, nakon što je iskoristio sjajno ubačenu loptu od Bevaba.

Trener Slaven Musa je utakmicu počeo sa sastavom Marković, Livančić, Pandža, Karamatić, Bevab, Šantić, Šišić, Dželmić, Salčinović, Čelik i Nikolić, i to je sastav sa osam novih igrača i tri igrača, koji su nastupali u jesenjem dijelu prvenstva. Nekoliko igrača koji su kasnije ušli u igru pokazali su da će konkurencija za mjesto u timu biti velika.

Gosti su samo u prvom dijelu bili ravnopravan protivnik, dok su u drugom dijelu dominirali domaćini sa dosta organiziranih napada. 

Naredne subote, 17.februara, ekipa Čelika biće domaćin Vitezu, a onda im slijedi gostovanje kod GOŠK-a u Gabeli,  te susreti sa ekipama Mladost iz Kaknja i Željezničar iz Sarajeva.

 

 

 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Pobjede Širokog i Zrinjskog

Pobjeda Veleža nad Zvijezdom

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom (VIDEO)

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije