Bosna i Hercegovina     | 10.02.2018. 11:58 |

Mikulić na sastanku s Mladeži HDZ-a BiH Rama

FENA Saopćenje

PROZOR-RAMA, 10. veljače (FENA) - Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić održao je radni sastanak s Općinskim odborom Mladeži HDZ-a BiH Rama na kojem se razgovaralo o cjelokupnoj političkoj situaciji.

Riječi dobrodošlice uputili su domaćini, predsjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH HNŽ Adrijana Prskalo i  predsjednik Općinskog Odbora Mladeži HDZ-a BiH Rama Franjo Jelić. 

Konstruktivna rasprava vođena je o položaju mladih u općini Rama i projektima koje je uspješno realizirala i planira u skorije vrijeme provesti Mladež HDZ-a BiH u Rami.

Na sastanku se razgovaralo o 26. obljetnici osnutka Mladeži HDZ-a BiH, planu aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH u Rami za 2018. godinu i snažnijem angažmanu Mladeži u predstojećem vremenu.

Prije radnog sastanka članovi Mladeži HDZ BiH na čelu s predsjednikom Mikulićem nazočili su javnoj tribini pod nazivom "Žene u gospodarstvu" koju je organizirala Politička akademija HDZ-a BiH i Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača u Rami, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Mladež HDZ-a BiH: Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda

Općina Prozor-Rama objavila javni poziv za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana