Magazin     | 10.02.2018. 16:39 |

'Maškarada 2018' i dječji karneval u Tomislavgradu i Livnu

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 10. veljače (FENA) - Kulturno- informativni centar (KIC)  i Osnovna škola Ivana Mažuranića Tomislavgrad organiziraju manifestaciju "Maškarada 2018" koja će se održati u utorak, 13. veljače, u dvorani spomenute osnovne škole, u 18 sati.

Organizatori na spomenutu kulturno zabavnu manifestaciju pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju na Maškaradi na kojoj će se birati najbolje pojedinačne i grupne maske, uz zabavni program koji će prirediti učenici ovdašnjih škola te plesne i dramske skupine.

Također je na kraju programa predviđeno i spaljivanje Krnje koju će predstaviti članovi dramske sekcije.

Pokrovitelj ovogodišnje maskarade su Federalno ministarstvo kulture i sporta, općina Tomislavgrad te Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ-a i Ministarstvo financija HBŽ-a .

HKUD Dinara Livno takoder u suradnji s "PTC Forum" i medijskim pokroviteljem radijskom postajom "Radio Livno" istoga dana organizira dječji karneval.

Programom je predviđeno okupljanje maškara u 14.30 sati ispred "Ekonomske škole" i formiranje povorke koja će na čelu s gradskom limenom glazbom prodefilirati do gradskog trga gdje će uslijediti čitanje optužnice i spaljivanje krnje.

Nakon programa na gradskom trgu, vesela povorka se premješta u "PTC Forum" gdje će uz DJ Renata uslijediti bogat zabavni program i izbor najbolje grupne maske.

Za najbolje tri maske PTC Forum je osigurao tri bogate novčane nagrade.

U programu sudjeluju i članovi Kazališne scene Cleuna.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Izabrani najbolji sportaši i sportašice Tomislavgrada

Dan oralne higijene: Četvrtina djece nikad nije bila kod zubara

Upriličen prikaz korizmene baštine Imotske krajine „Sine Božji budi faljen“

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo