Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 10.02.2018. 16:54 |

Elmir Grabčanović direktor svih ženskih rukometnih selekcija BiH?

FENA

TUZLA, 10. februara (FENA) - Upravni odbor Rukometnog saveza BiH pokrenuo je aktivnosti na formiranju svih ženskih selekcija, a kao najozbiljniji kandidat za direktora tih reprezentacija spominje se Tuzlak Elmir Grabčanović, aktuelni trener Jedinstva AtlasRelaxa, saznaje Fena.

Na Ilidži je u toku sjednica Upravnog odbora RS BiH, a među brojnim tačkama dnevnog reda je i imenovanje direktora ženskih rukometnih reprezentacija, tačnije A selekcije, U-18 i U-16.

- Obavio sam razgovor s čelnicima RS BiH koji su mi ponudili funkciju direktora svih ženskih selekcija i prihvatio sam uz određene uslove. Ukoliko me danas imenuju, obavezan sam predložiti i selektore svih selekcija – izjavio je Grabčanović za Fenu.

U Jedinstvu i AtlasRelaxu Grabčanović je obavljao dužnost direktora kluba, zatim sportskog direktora, a uporedo s tim bio je pomoćnik dosadašnjim trenerima Zvjezdanu Tomiću, Jasminu Unkiću, te Damiru Cipurkoviću.

Unazad mjesec dana preuzeo je dužnost prvog trenera tuzlanskog kluba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana