Bosna i Hercegovina     | 16.02.2018. 09:32 |

U Širokom Brijegu održana sjednica Županijskog stožera civilne zaštite

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 16. veljače (FENA) – Pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite ZHŽ-a Zdenka Ćosića u prostorijama Vlade Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu održana je sjednica Stožera.

Stožer je jednoglasno usvojio Odluku o izdvajanju sredstava za novčane nagrade civilne zaštite i Odluku o dodjeli priznanja i nagrada civilne zaštite. Pohvale i zahvalnice bit će dodijeljene na svečanoj sjednici Stožera, koja će se održati u povodu Međunarodnog dana civilne zaštite, pojedincima i pravnim osobama koje su doprinijeli razvoju sustava zaštite i spašavanje u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Novčane nagrade bit će dodijeljene dobrovoljnim davateljima krvi koji su najviše puta darivali krv iz sve četiri općine/grada u ZHŽ-u.

Donesena je i Odluka o izdvajanju sredstava za službi za zaštitu od požara. Također je jednoglasno usvojena i Odluka o izdvajanju sredstava za dvodnevni seminar pripadnika službi za zaštitu od požara koji će se održati na vježbalištu za vatrogasce u Makarskoj.

Stožer je dao pozitivno mišljenje na Plan o izmjenama Plana korištenja sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2017. godini i na Program razvoja zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u ZHŽ za razdoblje od 2018. do 2023. godine.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Sjednica Vlade FBiH danas u Sarajevu

Sutra u Sarajevu sjednica Vlade FBiH

Rusija traži novu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a o NATO-ovom bombardiranju SR Jugoslavije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo