Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Ekonomija     | 20.02.2018. 11:09 |

Pobjedičkom timu Interine startup akademije nagrada od 3000 dolara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. veljače (FENA) - Pobjednik četvrtog ciklusa programa startup akademije Tehnološkog parka Intera Mostar tim je čija se ideja zasniva na korištenju pivskog tropa u proizvodnji visokoproteinskog brašna, a pobjednički tim osvojio je nagradu u vrijednosti od 3000 američkih dolara.

Kako je priopćeno iz Tehnološkog parka Intera, tijekom listopada prošle godine na startup akademiju prijavila su se 33 tima od kojih je 14 ušlo u intenzivan edukativno-mentorski program razvijanja poslovnih ideja.

Timovi su od najvećih regionalnih stručnjaka kroz zajedničke treninge imali priliku razvijati poslovni model, učiti o marketingu, kreirati prodajnu strategiju, precizno predvidjeti prihode i rashode te unaprijediti vlastite komunikacijske i prezentacijske vještine.

U pauzama treninga, na raspolaganju su imali mentore koji su ih na mentorskim 1:1 sesijama vodili u pravom smjeru ukazujući na sitne pogreške i dajući savjete neophodne za uspjeh u svijetu poduzetništva.

- Svaka radionica nam je proširila postojeća i donijela nova znanja iz područja koja nisu nužno vezana uz moje obrazovanje. Predavači i mentori su bili na raspolaganju za sva naša pitanja i omogućili su nam dodatno razvijanje ideje. Na kraju mogu zaključiti da Intera uistinu omogućava razvijanje poslovnih ideja, a uz pomoć ove pobjede mogu nastaviti raditi na razvoju mog proizvoda - kazala je članica pobjedničkog tima Anita Jurić.

Inače, ciklus programa startup akademija održan je u sklopu projekta "Startup Yourself" kojeg podržaava Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država. Projekt će završiti velikom startup konferencijom koja će se u prostorijama Tehnološkog parka Intera održati u svibnju ove godine.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mjere, koraci i poticaji za poboljšanje energetske efikasnosti kompanija i domaćinstava

Intera TP: Saznaj kako do novca za svoj biznis/proizvod/projekt

Grad Mostar i INTERA TP potpisali sporazum o suradnji

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'