Ekonomija     | 21.02.2018. 14:15 |

Predstavljen projekt jačanja konkurentnosti u sektoru plastike i metala

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 21. veljače (FENA) - Projekt "Compete Plamet - Jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u sektoru plastike i metala kroz razvijanje mreže znanja i zajedničke poduzetničke infrastrukture" predstavljen je u srijedu u Širokom Brijegu.

Tijekom sastanka, kojeg je upriličio širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević sa suradnicima, bilo je riječi o načinu uključivanja i potencijalnim koristima uključivanja Širokog Brijega u projektne aktivnosti.

Cilj projekta je okupiti najvažnije dionike iz privatnog i javnog sektora, obrazovnih institucija te organizacija za istraživanje, razvoj i inovacije, te zajednički uspostaviti mrežu znanja i kompetencija u sektoru metala i plastike u prekograničnom području (KnowNet), kako bi se sektor plastike i metala učinio konkurentnim i dugoročno održivim.

Projekt "Compete Plamet" odobren je u okviru programa Interreg IPA prekogranična suradnja Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. - 2020.

Nositelj projekta je Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije (HERAG), a partneri su Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i Općina Posušje, objavljeno je na službenim internetskim stranicama Grada Široki Brijeg.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Usvojen rebalans proračuna Grada Širokog Brijega

Povećana energetske učinkovitosti zgrade Područne škole Rasno

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta