Sport     | 27.02.2018. 11:16 |

Tjedan u znaku velikih utakmica klubova iz obitelji Zrinjski

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. veljače (FENA) – Hrvatski muški rukometni klub (HMRK) "Zrinjski" pokrenuo je inicijativu podrške klubovima sportske obitelji Zrinjski koji u ovom tjednu igraju velike utakmice, a program započinje u srijedu, 28. veljače, u 18 sati u sportskoj dvorani "Bijeli Brijeg" gdje će HFC Zrinjski u okviru 1/4 finala futsal Kupa BiH dočekati MNK Centar.

 Bit će to susret četvrtoplasirane i drugoplasirane momčadi prvenstva, a s obzirom na to da se igra samo jedna utakmica mnogi su ovaj susret proglasili i finalnom prije finala, navodi se u priopćenju iz HMRK "Zrinjski".

 Drugi susret na rasporedu je u četvrtak, 1. ožujka, u 18 sati u sportskoj dvorani "Bijeli Brijeg" gdje će se odigrati susret ABA 2 lige između HKK "Zrinjski" i KK "Vršac". Bit će to izravan susret petoplasirane i trećeplasirane momčadi, koje se bore za svoje mjesto koje vodi na završni Final4.

 Treći susret je derbi 21. kola BHT Premijer lige BiH u kojem se sastaju drugoplasirani HŠK "Zrinjski" i prvoplasirani FK "Željezničar". Inače, ova utakmica je trebala biti odigrana u srijedu, ali je zbog vremenskih neprilika odgođena za subotu, 3. ožujka, u 15 sati na stadionu HŠK "Zrinjski". Plemići bi novom pobjedom, trećom u nizu u nastavku prvenstva, mogli preuzeti lidersku poziciju.

 Posljednji susret na rasporedu je također u subotu, 3. ožujka, u 19,30 sati u dvorani na Bijelom Brijegu gdje će rukometaši HMRK "Zrinjski" dočekati RK "Derventa". Plemići su furiozno krenuli u nastavku prvenstva, gostujućom pobjedom u Goraždu te prethodnim nastupom u EHF Challenge Cupu, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Na utakmicama u Hrvatskoj minuta šutnje za Ćiru Blaževića

Telemach - Utakmice košarkaša BiH otključane za cijelu Bosnu i Hercegovinu na EON platformi

Uprava policije MUP-a ZDK - Intenzivne aktivnosti na obezbjeđenju fudbalskih utakmica u Zenici 

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo