Sport     | 28.02.2018. 13:20 |

Vlašić: Moramo dobiti Vršac

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 28. veljače (FENA) - U četvrtak u 18 sati košarkaši mostarskog Zrinjskog u okviru 18. kola regionalne ABA 2 lige na svom parketu dočekuju momčad Vršca.

Utakmica je to od velikog značaja za obje ekipe s obzirom da su i jedni i drugi u igri za jedno od prva četiri mjesta koja vode na završni turnir.

S 11 pobjeda i 6 poraza Vršac je trenutačno treći na ljestvici, dok je Zrinjski peti s 10 pobjeda i 7 poraza.

- Čeka nas energetski vrlo zahtjevna utakmica protiv Vršca, momčadi sastavljene od mladih igrača izrazitih motoričkih sposobnosti, ali i igrača koji imaju iskustvo igranja prve ABA lige. Igraju dosta brzo, prati ih agresivna obrana, poznati su po skoku, i morat ćemo biti na tom nivou od početka, maksimalno agresivno, uz zatvaranje skoka u napadu. To je ključ igre - kazao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

Dodao je kako će za igru Zrinjski od velikog značaja biti hoće li američki krilni centar Torrion Brummitt, kojega u posljednje vrijeme muči ozljeda, biti potpuno spreman za sutrašnju utakmicu.

- Napravio je pauzu posljednjih pet-šest dana i nadam se da će dati svoj udio protiv Vršca. Ostali igrači su u dobrom stanju i nakon nekih ozljeda koje su nas mučile i dosta preslagivanja u momčadi, mislim da smo sada na tragu da se ponovno posložimo - kazao je Vlašić.

Dodao je kako ne želi stvarati dodatni pritisak svojim igračima, no sutrašnja utakmica, kako je kazao, mora se dobiti.

- Moramo se znati nositi s time, jer takva će nam biti svaka utakmica u ligi za prvaka u domaćem prvenstvu - zaključio je Vlašić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sparsi večeras gostuju Vojvodini u revanš susretu polufinala kvalifikacija za ABA 2 ligu

Široki osigurao završni turnir ABA2 lige

ABA2 : Široki uvjerljiv protiv Sparsa

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta