Sport     | 28.02.2018. 23:56 |

ISPRAVAK VIJEST: "Tottenham u četvrtfinalu FA kupa"

FENA Internet

U vijesti "Tottenham u četvrtfinalu FA kupa" pogrešno je naveden rezultat kojim je utakmica zarvšila. Umjesto 5:1, treba stajati 6:1. Molimo korisnike da koriste ispravljenu veziju vijesti koju ponvljamo u cijelosti:

LONDON, 28. veljače (FENA) - Nogometaši Tottenhama plasirali su se u četvrtfinale engleskog FA kupa, nakon što su u uzvratnom susretu 5. kola na Wembleyju svladali trećeligaša Rochdale rezultatom 6:1.

Tottenham je poveo preko Son Heung-mina u 23. minuti, a izjednačio je Humphrys u 31. Ipak, u nastavku su stvari došle na svoje, a pobjedu Spursima donijeli su Son Heung-mina svojim drugim pogotkom u 65. minuti i Llorente hat-trickom u 47., 53. i 59. minuti, da bi konačnih 6:1 postavio Walker-Peters u trećoj minuti sudačke nadokande.

Pored visoke pobjede Spursa utakmicu su obilježili i snijeg koji je padao cijelo vrijeme, te glavni sudac i VAR tehnologija. U prvom poluvremenu, nakon video analize, sudac je poništio jedan gol Tottenhama, nešto kasnije je dosudio jedanaesterac za Tottenham, a potom i poništio gol Son Heung-mina koji je realizirao taj kazneni udarac, ali je prilikom izvođenja zastao u prilazu lopti.

U četvrtfinalnim ogledima, koji su na programu 17. i 18. ožujka, sastaju se Wigan Athletic - Southampton, Manchester United - Brighton & Hove Albion, Leicester City - Chelsea i Swansea - Tottenham.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom