Najave     | 01.03.2018. 21:40 |

Humanitarna putujuća izložba 'Pomozimo zajedno' dolazi u Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1. ožujka (FENA) - Humanitarna putujuća izložba „Pomozimo zajedno!“, u organizaciji Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu, bit će otvorena u ponedjeljak, 5. ožujka, u 19 sati, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Na izložbi će biti prikazana umjetnička djela koja su Humanitarnoj udruzi „fra Mladen Hrkać“ donirali akademski kipari i slikari i amateri.

Izložba će u Bosni i Hercegovini proputovati kroz Mostar, Široki Brijeg, Grude, Livno, Tomislavgrad, Bugojno, Čapljinu, Stolac, Ljubuški, Čitluk, Vitez, Žepče, Sarajevo i Orašje te kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj, i to s ciljem upoznavanja šireg stanovništva s projektom izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.

Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Financijski pokrovitelji humanitarne izložbe su Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. i JP Elektroprivreda HZHB Mostar d.d.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U Širokom Brijegu održana humanitarna izložba fotografija 'U iščekivanu svjetla'

Humanitarna izložba fotografija 'U iščekivanju svjetla' za solarne panele u Beninu

HKD Napredak Mostar partner na europskom projektu

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana