Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 09.03.2018. 13:46 |

Počinje finalni turnir odbojkaškog kupa BiH za muškarce

FENA

KAKANJ, 9. marta (FENA) - U Kaknju danas počinje finalni turnir odbojkaškog kupa Bosne i Hercegovine u muškoj konkurenciji, uz učešće ekipa Mladosti iz Brčkog, Kaknja 78, Bosne iz Kalesije i Borac Banja Luka.

U prvoj polufinalnoj utakmici sastaju se Mladost Brčko i Bosna Kalesija, dok je drugi polufinalni par Kakanj 78 - Borac Banja Luka.

- Potrudit ćemo se da i ovoga puta svi posjetioci u sportskoj dvorani i svi učesnici turnira ponesu najljepše utiske sa ovog sportskog događaja. Uvjeren sam da će kakanjska publika, koja ima izgrađen renome fer i korektnog navijanja, na lijep način pozdraviti i bodriti sve ekipe učesnice finalnog turnira i da će posebno bodriti kakanjske odbojkaše. Naš cilj je kakanjsku odbojku vratiti na stare staze slave - kazao je načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

Uoči finalnog turnira otvorena je izložba trofeja i priznanja, koje je Odbojkaški klub Kakanj osvojio kroz dugi niz godina.

Finalna utakmica završnice odbojkaškog kupa BiH planirana je da se igra sutra od 20.30 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Hurtić u Kaknju osudio napad na župnika

Predsjednica FBiH Lidija Bradara posjetila vlč. Žarka Vujicu u Kaknju

Kakanj - Vezao velečasnog te uz prijetnju nožem oteo novac i zlato

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'