Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 16.03.2018. 13:47 |

Šumelj: S Goraždem ćemo se ovog proljeća sastati tri puta

FENA

TUZLA, 16. marta (FENA) – U okviru 15. kola Premijer lige za rukometašice derbi se igra u Goraždu, gdje će se domaćem sastavu suprostaviti ekipa tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa.

Uz Grude, ove dvije ekipe jedine su s maksimalnim učinkom u tri proljetna kola, a s obzirom na to da ne mogu ugroziti lidera prvenstva, međusobni duel imat će uticaja na plasman ekipa koje pretenduju za nastup u Challenge cupu.

- Očekujemo tvrdu i tešku utakmicu, ali očekujemo je s dosta optimizma. Sve igračice su zdrave i spremne za derbi kola. Atmosfera u ekipi je na zavidnoj razini. Naporno treniramo, još ćemo se danas i sutra uigravati, tako da vjerujem da ćemo do utakmice biti u top formi - izjavila je za Fenu vratarka Tuzlanki Martina Šumelj.

Tuzlanke su, računajući i šest pripremnih utakmica, ove godine trijumfovale u svih devet nastupa. Nadaju se i desetoj pobjedi protiv ekipe s kojom će ovog proljeća često igrati.

- S Goraždem ćemo se sastati i dva puta u četvrtfinalu Kupa BiH. Uvjerena sam da će prva od tri utakmice biti jako kvalitetna, a ako budemo na razini prethodnih utakmica, vratit ćemo se u Tuzlu s novim bodovima – zaključila je Šumelj.

Utakmica Goražde - Jedinstvo AtlasRelax igra se u nedjelju od 19 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'