Ekonomija     | 20.03.2018. 12:11 |

U Mostaru konferencija o klimatizaciji, ventilaciji, grijanju i hlađenju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. ožujka (FENA) - Znanstveno-stručna konferencija "Sfera 2018: Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje" održat će se 28. i 29. ožujka u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Konferencija preispituje znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sustava za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje.

Cilj diskusije koja spaja pogled na prošlost, sadašnja dostignuća i buduće vizije o ovim elementima je razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje, najavili su organizatori.

Konferencija se sastoji iz dva dijela, i to prezentacije znanstvenih i stručnih radova i prezentacije suvremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna vik sustava.

Petu po redu konferenciju organizira kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji s Mašinskim fakultetom iz Beograda i Strojarskim fakultetom iz Mostara.

Kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom navedenih elemenata dobrodošle su da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i izlaganje kataloga i drugog promotivnog materijala u izložbenom prostoru konferencije

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Konferencija o ženama s invaliditetom: Žene u drugom planu, pa tako i njihovo školovanje 

Konferencija u Sarajevu - Žene u turizmu ruše prepreke i oblikuju budućnost

Mostar domaćin naučno-stručne konferencije o umjetnoj inteligenciji u BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!