Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 24.03.2018. 10:48 |

Odgođena utakmica nogometaša Slobode i Zemuna

FENA

TUZLA, 24. marta (FENA) - Prijateljska utakmica nogometaša tuzlanske Slobode i Zemuna, koja je zakazana za danas na stadionu Tušanj, odgođena je zbog pogoršanih vremenskih prilika, javljeno je iz FK Slobode.

Razlog je visina snijega na igralištu, tako da su se predstavnici oba kluba dogovorili da se utakmica odgodi za neku drugu priliku.

Ovaj susret u pauzi prvenstva prvobitno je trebao da se odigra u Etno-selu Stanišići kod Bijeljine, ali je zbog zauzetosti terena odlučeno da se pripremna utakmica odigra u Tuzli.

Nogometaši Slobode pripremaju se za nastavak prvenstva, a 31. marta igraju vrlo važnu utakmicu u Ligi za opstanak protiv Čelika i ova pripremna utakmica bila im je potrebna za održavanje forme.

- Vrijeme nam nije saveznik, ali ni drugima. Nedostaju nam igrači koji su trenutno u mladoj i juniorskoj reprezentaciji, Todorović, Muminović i Smajić. Oni će s treninzima i nastupima imati tako zgusnut raspored da je pitanje u kakvom će se stanju vratiti. Nadam se da će sve biti u redu i protiv Čelika trebali bismo imati sve igrače na raspolaganju, osim Mehmedovića koji je duže na liječenju - izjavio je za Fenu šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrović.  

Sloboda se trenutno nalazi na 3. mjestu Lige za opstanak s 25 bodova, koliko ima i GOŠK, ili 8 više od Čelika.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Velež osudio nasilje i kritizirao mostarskog gradonačelnika

U 26. kolu WWin lige strijelci najraspoloženiji u Tuzli, najveća posjeta na Grbavici

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'