Bosna i Hercegovina     | 29.03.2018. 15:16 |

Sajam za poboljšanje kvalitete života 12. i 13. maja u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. marta (FENA) - Agencija za PR i event management PRimera i Udruga 'Bonum Vitae' iz Mostara organizirat će proljetno izdanje Sajma za poboljšanje kvalitete života 'Good life', koje će se održati 12. i 13. maja u Mostaru.

Sajam je posvećen različitim segmentima indrustrije ljepote, zdravog i aktivnog života te usmjeren na suvremene trendove koji olakšavaju i poboljšavaju svakodnevnicu i standard života.

Izlagači će posjetiteljima ponuditi usluge zdravstvene djelatnosti, zdravstvena osiguranja te liječilišne programe, proizvode za očuvanje zdravlja i ljepote, prirodne preparate, kozmetičke i spa usluge, preparate za njegu, autohtone eno-gastro proizvode sa stručnom literaturom, usluge očuvanja i zaštite okoliša i slično.

U svom programu Sajam će imati mnogobrojne prezentacije, natjecanja, edukativna predavanja, radionice, programe vježbanja na otvorenom, kulinarski show s naglaskom na zdravoj hrani, kao i kutak za najmlađe posjetitelje.

Organizatori su istakli kako će događaj svojim bogatim sadržajem uveliko utjecati na svijest o novim informacijama i načinima pristupa zdravlju i ljepoti, kao i postojećim te nadolazećim trendovima za poboljšanje životnog stila.

Sajam će biti održan na 1. spratu i platou Mepas Mall-a, a ulaz je besplatan.

 

 

 

 

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana