Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 30.03.2018. 16:00 |

Rukometaši Vogošće sutra dočekuju ekipu Zrinjskog

FENA Saopćenje

VOGOŠĆA, 30. marta (FENA) - Rukometaši Vogošće sutra će u dvorani "Amel Bečković" dočekati ekipu Zrinjskog u okviru 19. kola Premijer lige BiH.

Trener Vogošćana Daniel Riđić kazao je da je njegova ekipa favorit na svom terenu i da se ne boji niti jednog protivnika.

- Ulogu favorita ćemo preuzeti sigurno a i prvi smo, nemamo šta da izgubimo. Početni cilj nam je bio uigrati ekipu za sljedeću godinu za nešto više. Sami znate da smo promijenili sedam igrača iz prve postave tako da smo htjeli da se borimo za izlazak u Evropu. Ako nam se ukaže prilika uzet ćemo i trofej - dodao je Riđić.

Kapiten ekipe Alen Geko istaknuo je da poštuje Zrinjski koji je, kako je rekao, pokazao jako visok nivo kvaliteta, saopćeno je iz RK Vogošća.

- Međutim, ekipa koja je prva na tabeli nema kalkulacija, mi ove sezone kući nismo nikome dopustili da nas pobijedi. Nema čega da se plašimo, stavljamo se u ulogu favorita i očekujemo pobjedu - zaključio je Geko.

Utakmica između Vogošće i Zrinjskog igra se od 19.00 sati.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'