Sport     | 03.04.2018. 09:43 |

Tihomir Marković pobjednik 'Uskrsnog šahovskog turnira'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 3. travnja (FENA) – Tihomir Marković osvojio je prvo mjesto u kategoriji seniora na ovogodišnjem tradicionalnom Uskrsnom šahovskom turniru održanom u ponedjeljak u prostorijama Srednje strukovne škole Tomislavgrad, u organizaciji Hrvatskog šahovskog kluba "Tomislav".

Na turniru je nastupilo 33 natjecatelja u kategorijama - seniori te mladež i žene, koji su igrali u devet kola po švicarskom sustavu.

Kako se doznaje od organizatora, drugo mjesto u kategoriji seniora osvojio je prošlogodišnji pobjednik Marijo Prljević, dok je treće zauzeo Ante Čulo.

U konkurenciji mladež i žene najbolji mladi duvanjski šahist je Jure Radoš, dok su drugo odnosno treće mjesto osvojili Tino Zrno i Tibor Čondrić.

Prisutne je posebno oduševio trinaestogodišnji Josip Mamić iz Zidina pored Tomislavgrada, inače prvak Dalmacije u svojoj kategoriji, koji je igrao sa seniorima te osvojio peto mjesto.

Nakon završetka turnira, najboljima su uručene prigodne diplome, a za sve članove i prijatelje kluba upriličen je domjenak.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izabrani najbolji sportaši i sportašice Tomislavgrada

Dan oralne higijene: Četvrtina djece nikad nije bila kod zubara

Upriličen prikaz korizmene baštine Imotske krajine „Sine Božji budi faljen“

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom