Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.04.2018. 13:43 |

Realizovan projekat izgradnje novog objekta u Trening centru FK Sarajevo

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. aprila (FENA) - Fudbalski klub Sarajevo uspješno je realizovalo projekat na poboljšanju infrastrukture, te je izgrađen visoko kvalitetni montažni objekat u Trening centru kluba.

U proteklim sedmicama Trening centar je bio mjesto brojnih radova, uključujući pripremne aktivnosti, te samu izgradnju i montažu objekta, u kojem se nalaze nove svlačionice, prostorije za trenere i službeno osoblje utakmica, te fitness sala.

Izgradnja i montaža novog objekta koštat će 150.000 KM, a uspostavljanje stalnog dotoka električne energije, vodosnabdjevanje, te implementacija sistema grijanja uz dodatne radove uređivanja iznosit će 50.000 KM. U toku aprila planirani su i radovi na asfaltiranju putne komunikacije u Trening centru, a realizacija te aktivnosti koštat će 100.000 KM.

Ukupni troškovi na završetku svih aktivnosti u sklopu realizacije 2. faze izgranje Trening centra iznosit će 300.000 KM, saopćeno je iz FK Sarajevo.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Istraga protiv Mancinija zbog mahanja zastavom Lazija sa štakorom

Sarajevo i Igman remizirali na Koševu

Preminuo legendarni njemački fudbaler Andreas Brehme

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'