Bosna i Hercegovina     | 13.04.2018. 13:03 |

Drugi dan PRO PR konferencije počeo predavanjem o temi internih komunikacija

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. aprila (FENA) - Drugi dan PRO PR konferencije koja se održava na Zlatiboru počeo je predavanjem direktorice OR-a iz Crne Gore Nine Redžepagić o temi internih komunikacija.

S obzirom na to da se nalazimo u digitalnom dobu, te je potrebno pratiti svjetske trendove kako bi bili u korak s modernizacijom, direktor Represent Communicationsa Borislav Miljanović podijelio je zanimljive savjete kako bi svako poboljšao svoje poslovanje. 

Direktorica marketinga i komunikacija u Muzeju Victorije i Alberta iz Velike Britanije Sophie Brendel i suosnivačica Source Global Researcha iz Velike Britanije Fiona Czerniawska samo su neki od predavača koji će svojim znanjem začiniti drugi dan PRO PR konferencije.

Osnivač i direktor eastCOM Consultinga iz Italije Biagio Carrano, kroz zanimljive primjere iz prakse i vlastito iskustvo prenio je jedinstveno znanje stečeno praksom i radom u odnosima s javnošću.

U poslijepodnevnim satima bit će održana panel diskusija pod nazivom 'Agencije za odnose s javnošću i odnosi s javnošću' koju će predvoditi glavni urednik Marketing Magazina iz Slovenije Marjan Novak.

Večerašnja PRO PR Awards gala večera bit će održana 7. put zaredom. Ovogodišnji dobitnici priznanja su značajni stručnjaci koji su svojim radom, idejama, upornosti i znanjem dali na važnosti struke odnosa s javnošću, saopćeno je iz agencije Apriori World.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Otvaranje NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana