Kultura     | 03.05.2018. 19:21 |

OFF - Poziv srednjoškolcima da se prijave za besplatne projekcije filmova

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3.maja (FENA) –  Omladinski Film Festival Sarajevo, koji će biti održan od 7. do 11. septembra, srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine nudi mogućnost da se prijave na besplatne projekcije filmova i pet dana super zabave.

Priusustvo na Festivalu će im omogućiti gledanje filmova, ulazak na festivalske edukativne sadržaje, muzičke programe i partije kao i druženje sa svim gostima Festivala.

Prijave će se vršiti putem prijavnog online obrasca na linku koji se nalazi na zvaničnoj stranici Festivala od 3. do 5. septembra a prijaviti se mogu svi srednjoškolci ili oni koji su završili srednju školu i spremju se za upis na fakultet.

Prijavljeni školarci će dobiti festivalske narukvice, s kojim će moći prisustvovati svim projekcijama i programima Festivala besplatno i bez ograničenja.

Deseti Omladinski Film Festival Sarajevo (XOFF) će predstaviti 30 kratkih takmičarskih filmova i 10 dugometražnih filmova u sklopu dva već tradicionalna otvorena kina na Žutoj tabiji i u Domu OS BiH te na jednoj novoj otvorenoj kino lokaciji koja će zajedno sa kompletnim programom biti predstavljena tokom juna, najavljeno je iz OOF-a.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Filmski program OFF-a i SARTR-a posvećen Gazi od 22 do 24. novembra u Tešnju

Specijalni filmski program OFF-a i SARTR-a posvećen Gazi

Specijalni filmski program OFF-a i SARTR-a posvećen Gazi od 15. do 17. novembra

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'